Udgivet i

Kilden til al værdi anmeldt i Weekendavisen – “Bartenderrealisme. Diverterer sin læser fyrsteligt med igen og igen at gå omhyggeligt i hundene.”

Lars Bukdahl har taget et kig på min nye roman “Kilden til al værdi”, men for faen, så tager han lige anmeldergangstativet på tur, og læser de tre forudgående også. Her er en god stump fra den længere walkabout:

“Jeg havde helt sikkert ikke læst de mellemliggende to bøger, romanerne Vi er bohemer, 2016, og Hvem er den mand/Hvad laver han her, 2017, og da de er på henholdsvis 90 og 130 små sider, kunne jeg jo lige samle op på dem og som en virkelig god anmelderdreng også genlæse den glemte debutbog på 166 små sider. Og det gjorde jeg så, læste nr. et og to og tre og den nye nr. fire på 173 små sider og blev absolut indtaget i ikke så meget den enkelte bog – selvom hovedværket klart er den mindste roman, Vi er bohemer – som selve forfatterskabet som en lille, hvirvlende værkstrøm af beskidt social-og auto-realisme, i samtiden kun sammenlignelig med Kenneth Jensens to hårde bind, Tragedie plus tid gange ni og Håbet. I usamtiden velsagtens sammenlignelig med Charles Bukowski, bortset fra at Suchanek bare er bedre og decideret antiselvmytologiserende, den gennemgående tone nedkørt resigneret snarere end opkørt fandenivoldsk.”

Læs hele anmeldelsen her: https://www.weekendavisen.dk/2020-38/boeger/fejlkoblede-fustager – den er fra d. 17. september, 2020.