Udgivet i

Reportage om Bilka i Atlas

Atlas har publiceret min reportage fra i sommers “Jeg har set alle Bilkaer, så du ikke behøver at gøre det“, hvor jeg har rejst riget rundt for at se samtlige Bilkaer + 1 A-Z.

»Herfra gik turen ned langs Bilkas østjyske rygrad, Horsens, Vejle, Kolding. Horsens havde den flotteste Bilka på hele turen, moderne bygning med god plads, central placering i forhold til gågaden (dog adskilt fra), ren og pæn og med gennemtænkt opdeling af vareområder, man trådte ind i bobler, blev i boblerne, trådte ud af bobler, ved makeup gik man ind i en slags walk-in-closet, i vinafdelingen havde en kreativ sjæl hængt plastikvindruer og vinranker over islen, jeg kiggede op og blev blændet af den kunstige belysning, det var ren Matrix, et øjeblik syntes jeg at kunne høre nogen tale fransk, en harmonika spille et sted i baggrunden og en varm brise ae min nakke, men det var vist nok bare noget udluftning.«

Selvom Bilka føles lidt som et shopping-Lalandia, så er det jo først og fremmest en seriøs virksomhed.

Jeg har set alle Bilkaer, så du ikke behøver at gøre det“- publiceret i Atlas’ onlineudgave d. 17.09.2021