Tekst- og manuskriptvejledning | Jonas Suchanek

Tekst- og manuskriptvejledning

Tekst- og manuskriptvejledning

Selv de bedste tekstforfattere kan miste overblikket eller blive blinde for det de har skrevet. Friske og erfarne øjne kan hurtigt sandsynliggøre styrker og svagheder i tekstarbejdet – og være en stor hjælp i at forløse din kreativitet.

Hvem: Jeg er skønlitterær forfatter med tre romanudgivelser på Gyldendal, elev fra Forfatterskolen 2006-2008, og har i perioder arbejdet med webtekster for forskellige virksomheder. Min styrke er grundighed, en åben tilgang til alle slags tekster, og evnen til at finde gode løsninger på de fleste udfordringer.

Hvordan: Jeg læser din tekst – eller dit manuskript – grundigt igennem, og indkredser steder, hvor du kan skrive om, rette til eller udvikle plot, handling og sprog. Jeg kigger også på den overordnede struktur og dit koncept. Vejledningen foretages over mail – eller, hvis du bor i København, gives privat.

Skriv til mig: Brug formularen herunder, og få et uforpligtende tilbud. Som standard gælder følgende takst: 0-100 sider: 95 kr. pr. side, over 100 sider: 90 kr. pr. side. Der regnes i normalsider på 2.400 anslag inklusiv mellemrum.  Minimum fem sider.


[contact-form-7 id=”2191″ title=”Contact form Manus”]